Oesters en Bubbels

--- Geniet ---

OESTERS RAPEN IN ZEELAND

Wat is er leuker dan genieten van een vakantie in eigen land. Er valt immers nog zoveel moois te ontdekken. Zoals het Zeeuwse Zuid-Beveland, een prachtig schiereiland voor mensen die van rust en ruimte houden. Een prima uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie is het gezellige Hotel Wemeldinge. Speciaal voor de start van het mossel- en oesterseizoen heeft het hotel een arrangement samengesteld om optimaal te kunnen genieten van al het moois en lekkers dat het eiland te bieden heeft.

Het landelijke Zeeuwse schiereiland Zuid-Beveland heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Actieve vakantiegangers kunnen er prachtig wandelen, fietsen, duiken of genieten van Nationaal Park Oosterschelde. Culinaire liefhebbers smullen van verse zeevruchten, zoals oesters en mosselen. Hotel Wemeldinge heeft al het moois van het eiland gecombineerd in een aantrekkelijk arrangement.

Met het speciale arrangement geniet je drie dagen van ongerepte natuur, vriendelijke mensen en lekker eten. Naast twee overnachtingen, ontbijtbuffet en 3-gangendiners zijn bij het arrangement onder andere een fietstocht langs de Oosterschelde en een rondleiding bij een oesterbedrijf in Yerseke inbegrepen. Zelfs zeehonden kijken en zelf oesters en mosselen rapen behoren tot de mogelijkheden.

Dag 1 Aankomst:

• Welkom: heerlijk onthaasten op het terras met een glaasje prosecco

• 3-gangen welkomstdiner met oester-amuse

* Optioneel: avondfilm over de Oosterschelde en Zeeland

 

Dag 2 Beleef de oesters

• Heerlijk ontbijtbuffet

• Mooie fietsroute langs de Oosterschelde en de oesterputten van Yerseke (exclusief fietsen: zelf fietsen meebrengen of te huur in het dorp)

• Bezoek aan de Oesterij, et uitleg over de oesterteelt en industrie in Yerseke (alleen tijdens werkdagen). In de weekenden krijgt u hiervoor in de plaats een vrijkaartje voor het oosterschelde museum in Yerseke, met ook veel uitleg over de oester en mosselvangsten.

• Adresjes voor heerlijke vislunch en verse oesters/ mosselen

• 3-gangen diner in het hotel

Optioneel: onder begeleiding zelf oesters of mosselen rapen (in overleg, data en prijs op aanvraag) Genieten!

 

Dag 3 Oosterschelde

• Ontbijtbuffet

• Optioneel: Boottocht over oosterschelde met gids en (waarschijnlijk) zicht op zeehonden en wellicht bruinvissen (exclusief )frisiaboottochen ong. 15.euro p.p.) (niet alle dagen mogelijk, afhankelijk van seizoen, zie website www.frisiarondvaarten.nl)

 

Inclusief:

2* overnachting

2* ontbijt

2* 3-gangen diner

Fietsroutes

Rondleiding oesterbedrijf (werkdagen) of entree Oosterschelde museum (weekend)

En eventueel de film over de Oosterschelde

Prijs: 154,- euro p.p.

(let op, rond augustus is het oesterseizoen gesloten, dan zijn er geen oesters. Bel voor meer informatie)