Ontzorg arrangement

--- Geniet ---

           

Ontzorgen

Wilt u er zelf eens helemaal uit met de benodigde zorg en/of wilt u uw mantelzorger eens laten genieten van een rustig weekje? Dit kan zonder zorgen bij ons!

Binnen het hotel  kan  basisbegeleiding , individuele begeleiding, persoonlijke verzorging en/of verpleegkundige zorg  worden geboden doordat  een samenwerkingsverband bestaat met de  gecertificeerde, Awbz-erkende thuiszorgorganisatie IRIZ-thuiszorg. Op aanvraag zijn er ook mogelijkheden tot revalidatie.

Er kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd tijdens het verblijf om verder te ontspannen in en om het hotel, zoals sauna, beautybehandelingen, massages, coachingsgesprekken, yoga, reiki. Dit kan het hele jaar door (prijzen niet inbegrepen in het arrangement).

 Naast deze normale ontzorgarrangementen, als hier beschreven, zullen twee keer per jaar speciale mantelzorg weken worden georganiseerd, waarbij het mogelijk is om met 'lotgenoten' in contact te komen en te praten over de problemen waar tegenaan gelopen wordt als mantelzorger. De data voor deze weekenden zijn op aanvraag. Tijdens deze weken zal ook extra nadruk liggen in het zoeken naar de kracht in jezelf om de zorgtaken te kunnen volbrengen en /of op een andere manier in te delen.

Vakantie

Hotel Wemeldinge is een prachtige locatie waar iedereen welkom is. Het hotel staat voor Ontspannen Ontmoeten aan de Oosterschelde.

De mogelijkheden om te ontspannen en te genieten liggen in en rondom het hotel. Mooie wandelpaden en fietsroutes langs de Oosterschelde en fruitboomgaarden en een prachtige tuin met groot terras midden in een authentiek zeeuws dorpje, Wemeldinge. Het naastgelegen Goes is één van de leukste en overzichtelijkste winkelsteden van Nederland en het buurdorp Yerseke is natuurlijk bekend om de mosselen en de oesters.

Rust is zeker nog te vinden in Wemeldinge. De zeelucht doet iedereen goed. Lekker uitwaaien op de dijk en genieten van de culinaire schatten uit de Oosterschelde behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers zullen u gastvrij ontvangen en doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken! U hoeft alleen te genieten!

Financiering

Het hotelverblijf wordt door u zelf bekostigd. De zorg kunt u op dezelfde manier als thuis 'inkopen'.

Zorgfinancieringsmogelijkheden:

Planbare zorg kan gegeven worden door IRIZ op basis van een thuiszorgindicatie die tijdelijk op het verblijfadres van hotel  Wemeldinge wordt gezet.

Particulier extra zorg inkopen: extra zorg, normaal geleverd door de mantelzorger,  kan (voordeling) ingekocht worden bij IRIZ door de inzet van vrijwilligers, die u en uw mantelzorger graag van een leuke vakantie laten genieten.

Randvoorwaarden:

 *  Het verblijf in het hotel is mogelijk voor zowel gasten met een lichte zorgvraag, maar ook gasten met een planbare zorgvraag zijn welkom.

* Benodigde zorg en hulpmiddelen moeten zorgvuldig met Iriz besproken worden bij reservering;

Inhoud arrangement:

* welkomstdrankje;

* Overnachtingen op basis van 2persoonskamers;

* Ontbijt (rekening houdend met speciale dieetwensen);

* Diner (rekening houdend met speciale dieetwensen);

* Lunch of lunchpakket;

* Thee en koffie op de kamer;

* Gratis Parkeren;

* Gratis Wifi

 Alle arrangementen beginnen met een welkomstdrankje en diner op de eerste avond. De laatste dag wordt afgesloten met een ontbijt.

Prijzen:

3dagen/2 nachten:  169,-

5 dagen/4 nachten: 320,-

7 dagen/6 nachten: 450,-