Rondje Oosterschelde op de fiets

--- Geniet ---

Om optimaal te genieten van het moois rondom en op de Oosterschelde bieden we u dit leuke arrangement aan samen met Hotel KOM!

Dit arrangement is alleen te boeken met groepen. In  minimaal 2 nachten/ 3dagen ziet en vooral beleeft u meer van de Oosterschelde dan u op een andere manier zou kunnen. Niet alleen fietst u een van de mooiste rondjes van Nederland, ook maakt u uitstapjes waarbij u meer te weten komt over het leven in en op de Oosterschelde. Natuurlijk blijft het niet bij weten alleen. U proeft, ruikt, voelt en ziet het water, het zilt en Zeeland!

U rijdt over een van de langste bruggen, u proeft de oesters en mossels vers uit de Oosterschelde, u ruikt de zilte lucht en u ziet de prachtige vergezichten en natuur van de Oosterschelde. Wellicht ziet u bij Wemeldinge nog een zeehond of bruinvis..

Wij als hotels zullen u de Oosterschelde nog verder laten proeven door een mooi streekgebonden ontbijt en door heerlijke gerechten bij het diner verbonden met Zeeland en de Oosterschelde!

Eventueel (tegen een kleine meerprijs) is er een bagageservice, waarbij uw bagage alvast naar het volgende hotel wordt gebracht.

Weekenden in Mei, Juni, juli en augustus zijn uitgesloten.

 

Voor meer informatie: www.rondjeoosterschelde.nl

Bel gerust naar 0113 621551 of mail:info@hotelwemeldinge.nl of welkom@hotelkom.nl