Zeil 3-daagse: rondreis op de Oosterschelde in Zeeland

--- Geniet ---

   

Witte Waaier en Hotel Wemeldinge organiseren 3 daagse rondvaarten over de Oosterschelde met Witte Waaier.

Overdag heerlijk varen en zelf actief zeilen, de wind en het water, het uitzicht, en de havens. Maar ook 's avonds terugkomen op je eigen plek, met je eigen spullen in het comfort van een gezellig familiehotel. Dat is het beste van twee werelden. En heerlijk genieten op het terras van Hotel Wemeldinge met een trappist.

Programma voorbeeld:Dag 1: 9:30 uur: aankomst in Wemeldinge, kennismaking met de boot, en daarna actief varen op de Oosterschelde. Tussen de middag: een eenvoudige lunch aan boord. Tussendoor: aankomst in een haven, b.v. Sint Anna land. Daarna: terug vaart naar Hotel Wemeldinge. En nagenieten op het terras.Dag 2: 9 uur: ontbijt in het Hotel. Actief varen op de Oosterschelde en eventueel ergens aanleggen. Tussendoor: aanleggen in een haven, b.v. in Zierikzee of de Roompot. Afhankelijk van weer en wind(richting). Daarna: terug vaart naar Hotel Wemeldinge. 's Avonds lekker luieren, of misschien fietsen in de omgeving?Dag 3: 9 uur: ontbijt in het Hotel. Vervoer naar de boot, en de 3e dag heerlijk varen. Al zeilend de terugtocht naar Wemeldinge. Om ca. 17 uur: eindafsluiting op de boot met een drankje en een versnapering. En terugkijken op een heerlijke tocht.

Heeft u belangstelling, win eens informatie in bij Witte Waaier of Hotel Wemeldinge.

Andere varianten op het programma zijn mogelijk in overleg.

Inbegrepen: 

Kosten voor 3 dagen zeilen, alle vervoer,2 overnachtingen met ontbijt in Hotel Wemeldinge en 3 x een eenvoudige lunch:

vanaf 465 p.p. (bij minimaal 2 personen). 

Als u met meer personen komt, wordt de prijs lager. (bijvoorbeeld 281 euro p.p. bij 5 personen).  Diner kan eventueel bijgeboekt worden in het hotel.