Arrangementen

Fiets en Fruit arrangement Zeeland

Omdat ons hotel tussen de fruitbomen en fruitstalletjes ligt, hebben we een speciaal arrangement voor fiets liefhebbers: fiets en fruit. Gezonder genieten kan niet!

De smaak van het zilte water en het boerenland komt nergens beter tot zijn recht dan dichtbij deze elementen zelf. Eerlijk en puur. Vul een picknickmand met de vruchten van land en zee en laat je verassen door een stil plekje in de natuur.

Vergaderarrangementen in Zeeland: Wemeldinge aan de Oosterschelde

 

Zakelijkheid in een sfeervolle omgeving in Zeeland

Vlakbij de A58 in Wemeldinge aan de Oosterschelde op 50 meter van het water en het strand kunt u prima vergaderen.

Hotel Wemeldinge beschikt over twee vergaderzalen van verschillende omvang met comfortabele stoelen. Verder is er een gezellige bar en een uitstekend restaurant. Tevens beschikt het hotel over een sfeervolle tuin met terras. Het gehele hotel is voorzien van gratis Wifi.

Duikarrangement Sepia in de Oosterschelde

 Zoveel moois is zelden te zien in de Nederlandse wateren, dus kom nu duiken. Internationaal is de Oosterschelde ook ontdekt als duik hotspot. In 2015 wordt de WK onderwaterfotografie hier gehouden. Duiken in de Oosterschelde is in alle jaargetijden spectaculair te noemen. We hebben een arrangement speciaal voor  duikers die verdeeld over meerdere dagen meerdere duiken willen maken: Getijdentabellen verkrijgbaar in het hotel.

Als u vermeldt dat u voor een duikarrangement komt bij aankomst, is het volgende Inclusief:

Oesters en Bubbels

OESTERS RAPEN IN ZEELAND

Wat is er leuker dan genieten van een vakantie in eigen land. Er valt immers nog zoveel moois te ontdekken. Zoals het Zeeuwse Zuid-Beveland, een prachtig schiereiland voor mensen die van rust en ruimte houden. Een prima uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie is het gezellige Hotel Wemeldinge. Speciaal voor de start van het mossel- en oesterseizoen heeft het hotel een arrangement samengesteld om optimaal te kunnen genieten van al het moois en lekkers dat het eiland te bieden heeft.