Arrangementen

Sweetdeal 3 nachten

Bent u in het bezit van een voucher van Sweetdeal voor 3 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet in Hotel Wemeldinge? Voor snel een eenvoudig reserveren:

Urlaub in Zeeland
Ontzorg arrangement

           

Zeil 3-daagse: rondreis op de Oosterschelde in Zeeland

   

Kerstavond Menu 2016

Fiets en Fruit arrangement Zeeland

Omdat ons hotel tussen de fruitbomen en fruitstalletjes ligt, hebben we een speciaal arrangement voor fiets liefhebbers: fiets en fruit. Gezonder genieten kan niet!

De smaak van het zilte water en het boerenland komt nergens beter tot zijn recht dan dichtbij deze elementen zelf. Eerlijk en puur. Vul een picknickmand met de vruchten van land en zee en laat je verassen door een stil plekje in de natuur.

Kerstbuffet 2e kerstdag

Vergaderarrangementen in Zeeland: Wemeldinge aan de Oosterschelde

Rondje Oosterschelde op de fiets

Om optimaal te genieten van het moois rondom en op de Oosterschelde bieden we u dit leuke arrangement aan samen met Hotel KOM!

Dit arrangement is alleen te boeken met groepen. In  minimaal 2 nachten/ 3dagen ziet en vooral beleeft u meer van de Oosterschelde dan u op een andere manier zou kunnen. Niet alleen fietst u een van de mooiste rondjes van Nederland, ook maakt u uitstapjes waarbij u meer te weten komt over het leven in en op de Oosterschelde. Natuurlijk blijft het niet bij weten alleen. U proeft, ruikt, voelt en ziet het water, het zilt en Zeeland!

Duikarrangement Sepia in de Oosterschelde

Zoveel moois is zelden te zien in de Nederlandse wateren, dus kom nu duiken. Internationaal is de Oosterschelde ook ontdekt als duik hotspot. In 2015 wordt de WK onderwaterfotografie hier gehouden. Duiken in de Oosterschelde is in alle jaargetijden spectaculair te noemen. We hebben een arrangement speciaal voor  duikers die verdeeld over meerdere dagen meerdere duiken willen maken: Getijdentabellen verkrijgbaar in het hotel.

Pagina's