Wemeldinge Wandel Week

--- Beleef ---

       

 

Wemeldinge Wandel Week geschikt voor creatieve wandelaar met interesse voor Zeeland

 

WEMELDINGE – Zeeland heeft er een bijzonder wandelevenement bij. Van 8 tot en met 13 juli vindt de eerste Wemeldinge Wandel Week plaats. Het gaat om gevarieerde themawandeltochten, waarbij beleving en Zeeland centraal staan.

 

De Wemeldinge Wandel Week wordt georganiseerd door Hotel Wemeldinge en Camping Linda, beiden gevestigd in het Zeeuwse dorp aan de Oosterschelde, Wemeldinge. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

 

Op zondag 8 juli is de eerste themawandeling. Dit is een mindfullnesswandeling van maximaal 5 kilometer met begeleiding. Op maandag 9 juli staat ‘rondje met het pontje’ op het programma. Het gaat om een wandeling van 6 tot 15 kilometer waarbij Tholen wordt aangedaan.

 

Op dinsdag 10 juli staat parlevinken centraal als thema tijdens een wandeling van maximaal 8 kilometer. En op woensdag 11 juli gaat de themawandeling (8 tot 15 kilometer) over oesters en mossels, Zeeuwse lekkernijen die rechtstreeks uit de buurt komen.

 

Op donderdag 12 juli is het thema ‘eten uit de natuur, verser kan het niet’. Deze wandeling is met begeleiding en heeft een lengte van 5 kilometer. Op de slotdag, vrijdag 13 juli, wordt tijdens de wandeling van 7 tot 15 kilometer een lokale boer aangedaan.

 

De wandelingen zijn individueel te doen met eigen gezelschap en in eigen tempo. Vaste vertrekpunten zijn Hotel Wemeldinge en Camping Linda. De kosten per wandeling bedragen 5 euro. Dit is inclusief een consumptie na afloop. Aanmelden om deel te nemen aan een of meerdere wandelingen kan vooraf bij Hotel Wemeldinge of Camping Linda.

 

Wie wil overnachten in Wemeldinge kan gebruik maken van een speciaal Wemeldinge Wandel Week arrangement bij Hotel Wemeldinge. Voor 74,50 euro per persoon per nacht is het mogelijk om te overnachten met ontbijt, lunchpakket, wandeling, drankje en diner.

 

Extra arrangementen zijn:

2 Nachten logies/ontbijt met wandelingen en 1 keer lunchpakket, gratis wifi en gratis parkeren voor 99,50 euro.

3 Nachten logies/ontbijt met wandelingen en 1 keer lunchpakket, gratis wifi en gratis parkeren voor 139 euro.

 

Hotel Wemeldinge is een hotel voor actieve genieters. De mogelijkheden zijn legio zoals fietsen, wandelen, duiken en zeilen. Het 3-sterrenhotel staat bekend om de gastvrije en persoonlijke sfeer. De kamers zijn allen verschillend ingericht en hebben Zeeuwse thema’s.

 

Camping Linda is gelegen vast aan de Oosterschelde, waardoor de watersporter zijn hart op kan halen. De camping heeft naast campingplaatsen ook chalets en stacaravan. De kampeerplaatsen zijn ingedeeld op kleine en grote velden en per plaats is 1 auto toegestaan.

 Meer informatie kunt u inwinnen bij Esther Bloemenkamp van Hotel Wemeldinge. Ze is te bereiken via telefoonnummer 0113-621551, of via info@hotelwemeldinge.nl. Meer informatie over de organiserende bedrijven zijn te vinden op www.hotelwemeldinge.nl en www.campinglinda.nl