Het Loze Vissertje

Café Restaurant “het Loze Vissertje” aan het einde van het kanaal van Goes, 2,5 kilometer voorbij Wilhelminadorp aan de Oosterschelde, idyllisch gelegen bij de jachthaven “het Goese Sas”.

Ons bedrijf bestaat uit twee: een authentiek bruin café en een sfeervol restaurant.

Het bruine café is er al sinds 1833, het werd in die tijd bezocht door de binnenvaartschippers die hun schepen, door de paarden, langs het jaagpad naar Goes lieten brengen. Nu, in de 21-ste eeuw, wordt ons café bezocht door jan en alleman. ’s Zomers is het heerlijk toeven op het terras, vanaf de eerste zonnestralen vindt iedereen een plekje in de zon of schaduw onder de 150 jaar oude linden.De lunchkaart, vanaf 12 tot 17 uur, biedt voor ieder wat.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 30 verschillende soorten bier, de één van de tap, de ander op fles. Daarnaast bieden wij ook vele verkoelende frisdranken en lekkere koffie met of zonder iets erbij.

Het restaurant is er sinds 2001 en is in 2008 helemaal gerenoveerd. Het biedt ruimte aan zo’n 40 gasten. ’s Zomers kan er ook buiten op het restaurantterras gegeten worden, dit overdekte terras kan ook zo’n 40 gasten herbergen. Op de website staan de actuele openingstijden van ons restaurant. Ook worden hier evenementen en activiteiten bekend gemaakt.

Goese Sas 11
4475 NA Wilhelminadorp