Menukaart winter 2016-2017

--- Lekker ---

 

Dagmenu

Dagelijks wisselend 3-gangen menu 24,50

                Alleen hoofdgerecht 16,50

                Voorgerecht of nagerecht 5,00

  

Brood

Mandje stokbrood met kruidenboter 2,00

Oosterscheldebrood met kruidenboter, zeezout en olijfolie 4,50

 

Soepen

Goedgevulde Zeeuwse vissoep 6,75

Tomatensoep met ballen 5,50

Romige Bospaddenstoelensoep 6,50

 

Voorgerechten en salades

Oesters uit de Oosterschelde gegratineerd

      3 stuks 7,50

      6 stuks 14,00

Rundercarpaccio met Zeeuwse geitenkaas 9,50

Gebakken Mosselen met Zeeuwse mosselsaus 8,50

 

 

Vleesgerechten

Gebakken biefstuk (*) 16,50

met champignonsaus of pepersaus of Zeeuwse mosterdsaus (+ 3,50)

a la Wemeldinge, met ui/champignon/Zeeuws spek (+ 4,50)

Indiase Lamscurry Madras (medium pittig) 18,50

        met rijst en salade

Schnitzel, 200 gram (*) 13,50

met champignonsaus of pepersaus of Zeeuwse mosterdsaus (+ 3,50)

a la Wemeldinge, met ui/champignon/Zeeuws spek (+ 4,50)

Runderstoofpotje (*) 17,50

Spaghetti Napoli met huisgemaakte gehaktballetjes 16,50

wordt geserveerd met salade

 

Visgerechten

Pannetje Zeeuwse Mosselen met 2 sausjes (*)

keuze uit       nature 19,50

                       met room of witte wijn of abdijbier 22,50

       Vraag naar beschikbaarheid, vooraf bestellen

 

Gebakken Roodbaarsfilet met Hollandaisesaus 20,50

Gebakken kibbeling met remouladesaus (*) 15,00

Zeeuws vispotje 17,50

 

Vegetarische hoofdgerechten

Spaghetti Napoli 14,50

word geserveerd met salade

 

(*) met frites en salade

  

 

Nagerechten

Wemelse Wafel (wafel, 2 bolletjes ijs, chocoladesaus en slagroom) 6,50

Wemeldings Peerschuitje 6,50

2 bolletjes Vanilleijs

     met chocoladesaus of aardbeiensaus 5,00

     Kaatje mossel (met chocoladesaus en advocaat) 6,00