Wat te doen

Excursie Zeeuwse Zilte Zaligheden

   

Activiteitenkalender Hotel Wemeldinge

     

Met de Bak door de Zak

De proeftocht ‘met de Bak door de Zak’ is een uniek fietstocht waarbij tijdens het fietsen een bakje gevuld wordt met de lekkerste streekprodukten. Het originele fruitkistje, ’de Bak’, dat op de fiets vastgezet wordt met een speciaal hiervoor ontworpen beugel van Gijssel fietsenverhuur.

Self-do oesterexcursie

   

Fietsroutes

Hieronder vindt u een overzicht van leuke fietsroutes in de buurt van Hotel Wemeldinge.

Strand

Wemeldinge heeft als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde meerdere kleine strandjes. Hier is het in de zomer heerlijk afkoelen en spelen met zand en water. In de zomer kan het goed druk zijn op het strand en ligt ook het gras op de dijken vol met mensen.  In het voor- en naseizoen kun je heerlijk rustig rondstruinen op het strand en de dijk, eventueel met hond. Let op, er zijn hier geen strandstoelverhuurders of friettenten op het strand.

Nationaal Park Oosterschelde

 Hotel Wemeldinge is officieel Gastheer van de Oosterschelde, hetgeen betekent dat u bij ons informatie kunt verkrijgen over wat er allemaal in en rond de Oosterschelde te doen is.

Belevenissen

Hieronder is een overzicht van leuke belevenissen in de buurt van Hotel Wemeldinge. De blauwe markers geven deze belevenissen op de kaart aan.

Lekkers in de buurt

Hieronder vindt u een overzicht van leuke plekjes in de buurt van Hotel Wemeldinge waar u tijdens een fietstocht of autotocht onder het genot van een drankje of hapje kunt bijkomen. De groene markers geven deze plekken aan.

Duiken

Onder de waterspiegel van de Oosterschelde wacht een prachtige en mysterieuze wereld. Je ziet hier de mooiste planten en dieren in schitterende vormen en kleuren. Wist je dat de Oosterschelde meer dan 250 diersoorten herbergt?

Pagina's