Wat te doen

Excursie Zeeuwse Zilte Zaligheden

   

Activiteitenkalender Hotel Wemeldinge

     

Self-do oesterexcursie

   

Fietsroutes

Hieronder vindt u een overzicht van leuke fietsroutes in de buurt van Hotel Wemeldinge.

Strand

  

Nationaal Park Oosterschelde

 Hotel Wemeldinge is officieel Gastheer van de Oosterschelde, hetgeen betekent dat u bij ons informatie kunt verkrijgen over wat er allemaal in en rond de Oosterschelde te doen is.

Belevenissen

Hieronder is een overzicht van leuke belevenissen in de buurt van Hotel Wemeldinge. De blauwe markers geven deze belevenissen op de kaart aan.

Lekkers in de buurt

Hieronder vindt u een overzicht van leuke plekjes in de buurt van Hotel Wemeldinge waar u tijdens een fietstocht of autotocht onder het genot van een drankje of hapje kunt bijkomen. De groene markers geven deze plekken aan.

Duiken

Onder de waterspiegel van de Oosterschelde wacht een prachtige en mysterieuze wereld. Je ziet hier de mooiste planten en dieren in schitterende vormen en kleuren. Wist je dat de Oosterschelde meer dan 250 diersoorten herbergt?

Zak van Zuid-Beveland

De Zak van Zuid-Beveland is een prachtig gebied met waardevolle natuur- en landschapselementen als welen, grenslinden, kreken, vliedbergen en kleine dorpen. De overheid heeft daarom de Zak van Zuid-Beveland aangewezen als onderdeel van het Nationaal Landschap Zuidwest-Zeeland. Het gebied is ontstaan door talloze kleine inpolderingen, waarmee gestart werd in de twaalfde eeuw door de monniken van Sint Bavo uit Gent. Van hen is de naam Beveland afkomstig.

Pagina's