Zalen

Biljartzaal en spelletjesruimte

Ons binnenterras is ideaal voor een gezellige middag of avond met vrienden. Er is een biljart aanwezig, een rustige hoek om lekker te lezen, diverse tafeltjes, en een grotere spelletjestafel. Er zijn diverse spelletjes, en een verzameling boeken en tijdschriften. Ook is er een televisie aanwezig.

Brasserie

               

Buitenterras

Op ons buitenterras kunt u heerlijk genieten van een drankje of een lekkere lunch of diner. Er zijn tafels voor 48 personen. Daarnaast zijn ook in onze prachtige tuin nog enkele tafeltjes om heerlijk in de zon te vertoeven.

,
Dans- en feestzaal

Onze grote zaal biedt plaats aan gezelschappen tot 170 personen. Er is een aparte bar aanwezig, een verplaatsbaar podium, en een danszaal met flexibel op te stellen tafels. Tevens is er een groot scherm met beamer aanwezig, voor presentaties, video's of televisie-uitzendingen zoals voetbalwedstrijden. Er is sfeerverlichting zoals een discobal aanwezig om gezellige feestjes te houden.

,
Restaurantzaal

Voor als het wat intiemer mag.

Voor een lekker diner of een grotere receptie

In ons restaurant kunt u heerlijk eten.

Deze ruimte is ook ideaal voor een gezellig familiediner, of een grotere receptie. Diner is mogelijk voor 2-70 personen. Receptie tot 150 personen. 

U kunt deze zaal gebruiken voor uw feesten en partijen. We informeren u graag over de mogelijkheden. Kom gerust langs of bel 0113 621551

,
Vergaderzaal

Voor vergaderingen en kleine feestjes